Відмінний варіант для ранкового перекусу! Пропонуємо вам приготувати ажурні блінкі, всередині яких «захована» начинка з стиглого банана.
Інгредієнти
Борошно – 1 склянка | |
Молоко – 2 склянки | |
Цукровий пісок – 2 ст. ложки | |
Сіль – 0,5 ч. ложки | |
Масло ратсительное – 2 ст. ложки | |
Банан – 2 штуки | |
Яйце – 2 штуки |
Наші млинці з бананової начинкою печуться також, як і традиційні – з використанням борошна (в даному рецепті – пшеничного), молока і яєць. Після сковороди млинці виходять тонкими, з дірочками, з ажурною облямівкою. В такі відблиски можна «запакувати» будь-яку начинку. У нас – це банан. Для реалізації нескладного рецепта випічки тонких млинців з бананом підготуйте відповідну кухонне начиння і беріться, не відкладаючи, за нашу гастрономічну справу!
Покроковий рецепт
На першому кулінарному кроці нам потрібні всі курячі яйця, солодкий інгредієнт – цукор і сіль. Ці продукти ми поміщаємо в глибоку підходящу для млинцевого тесту ємність і відразу починаємо збивати міксером. Ось яка пишна маса у нас вийшла!
У неї заливаємо попередньо підігріте молоко, ще раз трохи перемішуємо. Потім починаємо запускати борошно в отриману суміш. Рекомендується цей інгредієнт пропустити через сито.
Починаємо процес замісу млинцевого тесту. Наприкінці відразу в нього увіллємо олія рослинна. Перемішати ще раз.
На розпеченій сковородочке-блиннице випікаємо тонкі блінкі.
Коли вони охолонуть, поміщаємо в них подрібнені шматочки банана.
Звертаємо млинець з бананової начинкою, як вам подобається. Ми вирішили зробити конвертики, але можна і просто трубочкою. Пригощайтесь на здоров’я!