Тонкі млинці з начинкою бананової

Тонкі млинці з бананової начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінний варіант для ранкового перекусу! Пропонуємо вам приготувати ажурні блінкі, всередині яких «захована» начинка з стиглого банана.

Інгредієнти

Борошно – 1 склянка
Молоко – 2 склянки
Цукровий пісок – 2 ст. ложки
Сіль – 0,5 ч. ложки
Масло ратсительное – 2 ст. ложки
Банан – 2 штуки
Яйце – 2 штуки

Як приготувати Тонкі млинчики з начинкою бананової

Наші млинці з бананової начинкою печуться також, як і традиційні – з використанням борошна (в даному рецепті – пшеничного), молока і яєць. Після сковороди млинці виходять тонкими, з дірочками, з ажурною облямівкою. В такі відблиски можна «запакувати» будь-яку начинку. У нас – це банан. Для реалізації нескладного рецепта випічки тонких млинців з бананом підготуйте відповідну кухонне начиння і беріться, не відкладаючи, за нашу гастрономічну справу!

Покроковий рецепт

На першому кулінарному кроці нам потрібні всі курячі яйця, солодкий інгредієнт – цукор і сіль. Ці продукти ми поміщаємо в глибоку підходящу для млинцевого тесту ємність і відразу починаємо збивати міксером. Ось яка пишна маса у нас вийшла!

У неї заливаємо попередньо підігріте молоко, ще раз трохи перемішуємо. Потім починаємо запускати борошно в отриману суміш. Рекомендується цей інгредієнт пропустити через сито.

Починаємо процес замісу млинцевого тесту. Наприкінці відразу в нього увіллємо олія рослинна. Перемішати ще раз.

На розпеченій сковородочке-блиннице випікаємо тонкі блінкі.

Коли вони охолонуть, поміщаємо в них подрібнені шматочки банана.

Звертаємо млинець з бананової начинкою, як вам подобається. Ми вирішили зробити конвертики, але можна і просто трубочкою. Пригощайтесь на здоров’я!