Дуже ніжний десерт – торт “Баунті-Чізкейк”
Інгредієнти
сир маскарпоне – 250 г | |
грецького йогурту – 200 г | |
ксиліт – 200 г | |
кокосового молока легкий – 800 мл | |
ванільних вафель (можна печиво) – 100 г | |
желатин – 30 г |
Смачний чізкейк Баунті стане більш здоровою версією традиційного торту, який завжди буде на святковому столі!
Харчова цінність 1 порції (150 р):
Енергія 320 ккал,
Білок 10 г,
Жири 18 г,
Вуглеводи 27 р.
Покроковий рецепт
Приготування:
Желатин залити 6 чайними ложками теплої води і дати загуснути.
Розтопити шоколад у мисці, вміщеній на водяну баню.
Готуємо підставку для торта діаметром 26 див Раскрошенные вафлі (печиво) розкидають на основу. Великий сир маскарпоне з ксилітом додайте з однією столовою ложкою розтопленого шоколаду і ретельно перемішайте.
Додати грецький йогурт, кокосове молоко і збити до отримання однорідної маси. Додати чверть склянки гарячої води в желатин і добре перемішати. Так що б не було грудочок.
Додати білий крем желатин (6 столових ложок), ретельно перемішати кожен раз, потім змішати з іншим кремом.
Отриману масу покласти у форму для торта і поставити в холодильник на 4-5 годин.
Ви можете використовувати кокосові пластівці або шматочки кокоса (можна подрібнені горішки) в шоколаді для прикраси.