Торт Баунті-Чізкейк з маскарпоне (без випічки)

Торт Баунті-Чізкейк з маскарпоне (без випічки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування:
Желатин залити 6 чайними ложками теплої води і дати загуснути.

Розтопити шоколад у мисці, вміщеній на водяну баню.

Готуємо підставку для торта діаметром 26 див Раскрошенные вафлі (печиво) розкидають на основу. Великий сир маскарпоне з ксилітом додайте з однією столовою ложкою розтопленого шоколаду і ретельно перемішайте.

Додати грецький йогурт, кокосове молоко і збити до отримання однорідної маси. Додати чверть склянки гарячої води в желатин і добре перемішати. Так що б не було грудочок.

Додати білий крем желатин (6 столових ложок), ретельно перемішати кожен раз, потім змішати з іншим кремом.

Отриману масу покласти у форму для торта і поставити в холодильник на 4-5 годин.

Ви можете використовувати кокосові пластівці або шматочки кокоса (можна подрібнені горішки) в шоколаді для прикраси.