Приготування:
Желатин залити 6 чайними ложками теплої води і дати загуснути.
Розтопити шоколад у мисці, вміщеній на водяну баню.
Готуємо підставку для торта діаметром 26 див Раскрошенные вафлі (печиво) розкидають на основу. Великий сир маскарпоне з ксилітом додайте з однією столовою ложкою розтопленого шоколаду і ретельно перемішайте.
Додати грецький йогурт, кокосове молоко і збити до отримання однорідної маси. Додати чверть склянки гарячої води в желатин і добре перемішати. Так що б не було грудочок.
Додати білий крем желатин (6 столових ложок), ретельно перемішати кожен раз, потім змішати з іншим кремом.
Отриману масу покласти у форму для торта і поставити в холодильник на 4-5 годин.
Ви можете використовувати кокосові пластівці або шматочки кокоса (можна подрібнені горішки) в шоколаді для прикраси.