Інгредієнти
|
Для крему: – |
|
Яйця курячі – 3 шт. |
|
Лимонний сік – 1 / 3 склянки свіжого лимонного соку |
|
Цедра лимона – 1 столова ложка |
|
Цукор – 3 / 4 склянки |
|
Вершкове масло – 4 ст. несолоного вершкового масла, кімнатної температури |
|
Тісто: – |
|
Яйця курячі – 6 великих |
|
Цукор – 1 склянка цукрового піску (розділити його на частини 1 / 4, 1 / 4 і 1 / 2) |
|
Лимонний сік – 1 столова ложка |
|
Борошно – 100 г (просіяної) |
|
Ванілін – 1 пакетик |
|
Для глазурі: – |
|
Маскарпоне – 200 г маскарпоне (будь-якого вершкового сиру) |
|
Вершкове масло – 8 столових ложок розм’якшеного несолоного вершкового масла |
|
Вершки – 1 / 2 склянки жирних вершків |
|
Цукрова пудра – 3 чашки |
|
Ванілін – 1 ч. л. чистого екстракту ванілі (можна замінити екстрактом лимона, вийде жовтий крем) |
Як приготувати Лимонний торт «Жираф» з сирним кремом