Торт Черемховий

Торт Черемховий – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для торта потрібно вибирати гарну черемшину. Її потрібно заварити і залишити на кілька годин для набухання, тоді торт вийде смачним і ніжним.

Покроковий рецепт

Молоко влити в миску і поставити на плиту. Довести до кипіння.

Залити гарячим молоком мелену черемшину, ретельно перемішати і залишити на 1 годину.

Через 60 хвилин всипати цукровий пісок, добре перемішати і залишити ще на 30 хвилин.

Через півгодини розбити 3 яйця, перемішати. Борошно просіяти і додати маленькими порціями, щоразу перемішуючи масу. Готовому тісту дати постояти ще пару хвилин.

З отриманого тіста спекти 2-3 окремих коржа. Для цього потрібно використовувати форму для випікання, застелений промасленим пекарської папером. Випікати кожен корж потрібно 12-15 хвилин при температурі 180-190 градусів. Готовність коржа можна перевірити зубочисткою або сірником.

З готових коржів зібрати торт, промазавши кожен корж кремом. Відмінно підійдуть збиті вершки. Поверхню і боки торта також потрібно промазати кремом.