Дуже смачний солодкий торт із мінімальної кількості самих простих інгредієнтів.
Інгредієнти
вершкове масло – 150 гр | |
сметана – 2 скл д | |
цукор – 1 ст л | |
яйце – 1 шт | |
борошно – 11 ст л | |
розпушувач – 1 год л | |
згущене молоко – 150 гр |
Дуже смачний торт! Мої діти просто обожнюють його. Готується просто і швидко. Взагалі у торта мурашник купа варіантів приготування, але мій рецепт особливий!
Покроковий рецепт
Розтопимо 100 гр вершкового масла. Додаємо до маслу сметану,цукор, яйце і розпушувач. Все це ретельно перемішуємо.
Спочатку перемішуємо ложкою, а потім замішуємо тісто. Тісто виходить м’яким.
Тепер нам потрібно зробити з тіста крихту. Ми наше охолоджене тісто пропускаємо через м’ясорубку. Краще буде якщо подрібнене тісто відразу буде потрапляти на деко, який вистелений пергаментним папером. Потім випікаємо в духовці при 180 градусів 20 хвилин.
Подрібнюємо наше тісто в крихту. Це можна зробити руками. У мисці збиваємо згущене молоко і 50 гр залишився вершкового масла і поливаємо зверху.
Нашому торту мурашника потрібно дати настоятися і охолодитися в холодильнику. Торт можна прикрасити зверху шоколадом. Насолоджуйтеся смачним і солодким тортиком.