Бісквітний торт Черепаха зі сметанним кремом і шоколадом

Бісквітний торт Черепаха зі сметанним кремом і шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З тіста спекти основу – великий корж і печива. Основу змастити кремом і викласти печиво гіркою, у формі черепахи, змащуючи кожен шар кремом. Для прикраси: шоколад, горіхи, кокосова стружка

Інгредієнти

Тісто:
Яйце – 6
Цукор – 2 склянки
Сода – 0,5 чайної ложки
Сіль – На кінчику ножа
Борошно – 2,5 склянки
Крем:
Цукор – 1 склянка
Вершкове масло – 200 г
Сметана – 2,5 склянки
Посипка:
волоський горіх – за бажанням
кокосова стружка – за бажанням
тертий шоколад або шоколадна глазур – за бажанням

Як приготувати Бісквітний торт “Черепаха” зі сметанним кремом і шоколадом

Дуже смачний ніжний торт. Подобається і дорослим і дітям. Всі в захваті від смаку! Приємного апетиту!

Покроковий рецепт

Готуємо тісто, змішуємо інгредієнти

Випікаємо основу для торта

Випікаємо з решти тіста печиво, викладаємо тісто чайною ложкою. Бісквіти повинні бути м’які, легкі, повітряні.

Готуємо крем: збиваємо цукор (1 склянка), вершкове масло (200 г), потім додаємо сметану (2,5 склянки), збиваємо міксером.

На великий корж,основу, викладаємо печиво у формі гірки, промазуючи кожен шар печива кремом. Формуємо вид черепахи: панцир, голова, лапки. Зверху можна прикрасити волоським горіхом, тертим шоколадом, шоколадною глазур’ю, кокосовою стружкою.

Готовий торт винести на холод, дати просочитися кремом. Перед вживанням занести, дати відстоятися, торт буде дуже ніжним, м’яким.