Бісквітний торт Черепаха зі сметанним кремом і шоколадом

Бісквітний торт Черепаха зі сметанним кремом і шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний ніжний торт. Подобається і дорослим і дітям. Всі в захваті від смаку! Приємного апетиту!

Покроковий рецепт

Готуємо тісто, змішуємо інгредієнти

Випікаємо основу для торта

Випікаємо з решти тіста печиво, викладаємо тісто чайною ложкою. Бісквіти повинні бути м’які, легкі, повітряні.

Готуємо крем: збиваємо цукор (1 склянка), вершкове масло (200 г), потім додаємо сметану (2,5 склянки), збиваємо міксером.

На великий корж,основу, викладаємо печиво у формі гірки, промазуючи кожен шар печива кремом. Формуємо вид черепахи: панцир, голова, лапки. Зверху можна прикрасити волоським горіхом, тертим шоколадом, шоколадною глазур’ю, кокосовою стружкою.

Готовий торт винести на холод, дати просочитися кремом. Перед вживанням занести, дати відстоятися, торт буде дуже ніжним, м’яким.