Дуже смачний ніжний торт. Подобається і дорослим і дітям. Всі в захваті від смаку! Приємного апетиту!
Покроковий рецепт
Готуємо тісто, змішуємо інгредієнти
Випікаємо основу для торта
Випікаємо з решти тіста печиво, викладаємо тісто чайною ложкою. Бісквіти повинні бути м’які, легкі, повітряні.
Готуємо крем: збиваємо цукор (1 склянка), вершкове масло (200 г), потім додаємо сметану (2,5 склянки), збиваємо міксером.
На великий корж,основу, викладаємо печиво у формі гірки, промазуючи кожен шар печива кремом. Формуємо вид черепахи: панцир, голова, лапки. Зверху можна прикрасити волоським горіхом, тертим шоколадом, шоколадною глазур’ю, кокосовою стружкою.
Готовий торт винести на холод, дати просочитися кремом. Перед вживанням занести, дати відстоятися, торт буде дуже ніжним, м’яким.