Торт Наполеон з печива з сиром

Торт Наполеон з печива з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти прості: тверде печиво не солоне, молоко, сир, сметана, цукор. Всі! З цього набору продуктів вийде смачний торт.

Інгредієнти

Печиво не солоне тверде – 500-600 р.
Молоко – 1/2 склянки
Сир – 400 р.
Сметана – 300 р.
Цукор – 1/2 склянки

Як приготувати Торт “Наполеон” з печива з сиром

Досить простий рецепт торта і дуже схожий на торт Наполеон, тільки готувати його легше. Якщо у вас є печиво, сметана і сир, то можете створити це блюдо. Проявіть фантазію і свій смак, додайте інгредієнти на свій смак. Якщо прикрасити і додати горіхів або фруктів можна готувати такий торт на свято. Але і як перекус або сніданок теж можна. Спробуйте приготувати, і цей рецепт ви запишіть собі у список улюблених.

Покроковий рецепт


Сир змішуємо зі сметаною і цукром. Подрібнюємо блендером до однорідної маси.



Печиво мачає в молоці і укладаємо шаром на блюдо. Змащуємо сирно-сметанною сумішшю.




Робимо аналогічно наступні шари.

Останній шар змащуємо рясно і посипаємо крихтами від печива або горіхами. Залишаємо в холодильнику на ніч (годин на 6), щоб просочився.


Дістаємо, порційно розрізаємо і подаємо. Приємного апетиту!