Коржі кладемо у форму з жорсткими високими краями. Якщо немає форми можна взяти фольгу в 4 шари – як я. Корж просочуємо ( малиновий сироп + вода) викладаємо порізаний банан.
Готуємо “Пташине Молоко” : білки збити з цукром до утворення густої піни – так що б не текло з віночків. Набряклий желатин підігріти – розчинити всі грудочки. Остудити, влити тонкою цівкою в білки – не перестаючи збивати.
Викласти на шар бананів “пташине молоко”, накрити другим коржем, просочити його.
Повторити черговість шарів.
Накриваємо все останнім бісквітним коржем. Прибираємо майбутнє “твір” в бік.
Варимо шоколад. Несквік змішуємо з молоком і цукром, доводимо до розчинення цукру – охолоджуємо, додаємо вершкове масло, розмішуємо і виливаємо на торт.
Прикрашаємо торт шоколадом і білковим кремом. (білковий крем збивати так само як пташине молоко тільки без желатину).
Трот “Пташине молоко” готовий. Подаємо до столу і нарізаємо на шматочки. Приємного чаювання!