Торт виходить дуже ніжний та смачний. Просто тане в роті, так і зі столу зникає дуже швидко.
Інгредієнти
Яйця – 3 шт. | |
Цукор – 2 склянки | |
Масло вершкове – 150 гр. | |
Мед – 2 столові ложки | |
Борошно – 3 склянки | |
Сода – 1 чайна ложка | |
Оцет – 1 чайна ложка | |
Сметана – 1 літр | |
Для помадки: масло вершкове – 50 гр. | |
Цукор – 3 столові ложки | |
Сметана – 3 столові ложки | |
Какао-порошок – 3 столові ложки |
Продукти для приготування торта легко знайти на полицях магазину. Торт досить простий у приготуванні, але зажадає час.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування торта.
Яйця збити з однією склянкою цукру.
Додати до яєць мед і 120 гр. вершкового масла, поставити на вогонь. Розтопити масло і мед весь час помішуючи, але не кип’ятити.
Зняти з вогню, додати соду, гашену оцтом. І знову поставити на вогонь на 30 секунд, помішувати.
Прибрати з вогню, додати борошно. Знову поставити на вогонь. Весь час заважати, поки тісто не стане однорідним. Зняти з вогню.
Дати тісту охолонути. Розділити його на 6-7 рівних частин.
Папір для випікання змастити вершковим маслом. І розкотити на ній коржі.
Випікати в духовці до готовності при температурі 200 градусів. Дати коржам охолонути.
Збити крем зі сметани з цукром.
Змастити коржі кремом.
Зварити помадку: розтопити вершкове масло, додати в нього сметану, цукор і какао. Прокип’ятити близько 5 хвилин. Дати охолонути і верхній корж змастити помадкою.
Залишити на столі просочитися на 7-10 годин. Торт готовий. Приємного апетиту!