Поєднання хрусткої скоринки, дивовижною текстури начинки, пікантність часнику приведуть в захват і додадуть сил для нових перемог і звершень.
Інгредієнти
Пшенична або кукурудзяна коржик – 1 штука | |
Твердий (голландський) сир – 50 грам | |
М’який плавлений сир – 50 грам | |
Ковбасний сир – 50 грам | |
Червоний мелений перець – На кінчику ножа | |
Свіжий огірок – Кілька шматочків Для прикраси готового страви | |
Солоний огірок – Кілька шматочків Для прикраси готового страви | |
Пагони часнику – 2 стрілки Для прикраси готового страви | |
Соняшникова олія – 1 столова ложка Для обсмажування тортильї |
Тортилья – не обов’язково набір відомих продуктів, загорнутих в коржик рулетом і продається в точках швидкого харчування. Приготуйте її будинку, додайте новизни в будь-який рецепт і тортилья як в гарячому, так і холодному вигляді стане прекрасним блюдом на вашому столі. Подайте її на вечерю або сніданок, здивуйте гостей, замінивши тортильєю обридлі всім бутерброди.
Покроковий рецепт
Щоб приготувати тортилью «Три сиру з часником вам буде потрібно (на одну порцію): пшенична або кукурудзяна коржик, три види сиру – наприклад, м’який плавлений, ковбасний, твердий голландський – по 50 грам, зубчик часнику, щіпка червоного меленого перцю, олія для обсмажування, для прикраси при подачі – зелені стрілки часнику, солоний і свіжий огірок.
Змішуємо червоний мелений перець з м’яким сиром і розподіляємо масу по одній стороні коржі.
Натираємо твердий і плавлений сир. Посипаємо зверху сирної маси, намазала по коржику. Часник рівномірно натираємо на дрібній тертці прямо зверху на всі три сиру, викладені на коржику.
Згинаємо заготівлю тортильї навпіл – начинкою всередину.
Раскалим сковорідку, сбрызнутую маслом. Обсмажимо до появи гарної скоринки з обох сторін.
Подавайте тортилью нарізаною на шматочки, прикрасивши тарілку скибочками овочів, пагонами молодого часнику. Поєднання хрусткої скоринки, дивовижною текстури начинки, пікантність часнику приведуть в захват і додадуть сил для нових перемог і звершень.