Бутербродик з полуничним джемом, листям салату і рибою
Інгредієнти
білого хліба – 100 грам | |
полуничного джему – 50 грам | |
білої риби – 150 грам | |
кукурудзяного борошна – 30 грам | |
спеції – за вксусу | |
листя салату – 50 грам |
Кухня в стилі ф’южн сповнена несподіванок. Рекомендуємо приготувати оригінальну закуску з декількох інгредієнтів.
Необхідні інгредієнти:
100 грам білого хліба;
50 грам полуничного джему;
150 грам білої риби;
30 грам кукурудзяного борошна;
спеції;
50 грам листя салату.
Покроковий рецепт
1. Білий хліб наріжте скибочками. Кожен шматочок обсмажте на сухій сковороді гриль.
2. Білу рибу наріжте шматочками. Кожен умочіть в спеціях і борошні. Обсмажте на сковороді гриль до готовності.
3. На хліб викладіть шматочки листя салату. Промажте кожен тост джемом, а зверху шматочок риби.
4. Приправте тост гострими спеціями і подавайте до столу.