Тост з полуничним джемом, рибою та листям салату

Тост з полуничним джемом, рибою та листям салату – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бутербродик з полуничним джемом, листям салату і рибою

Інгредієнти

білого хліба – 100 грам
полуничного джему – 50 грам
білої риби – 150 грам
кукурудзяного борошна – 30 грам
спеції – за вксусу
листя салату – 50 грам

Як приготувати Тост з полуничним джемом, рибою та листям салату

Кухня в стилі ф’южн сповнена несподіванок. Рекомендуємо приготувати оригінальну закуску з декількох інгредієнтів.
Необхідні інгредієнти:
100 грам білого хліба;
50 грам полуничного джему;
150 грам білої риби;
30 грам кукурудзяного борошна;
спеції;
50 грам листя салату.

Покроковий рецепт

1. Білий хліб наріжте скибочками. Кожен шматочок обсмажте на сухій сковороді гриль.

2. Білу рибу наріжте шматочками. Кожен умочіть в спеціях і борошні. Обсмажте на сковороді гриль до готовності.

3. На хліб викладіть шматочки листя салату. Промажте кожен тост джемом, а зверху шматочок риби.

4. Приправте тост гострими спеціями і подавайте до столу.