Підбираємо для замісу млинцевого тесту глибоку миску. У неї забиваємо пару курячих яєць. Підсипаємо сахарок. Для змішування інгредієнтів в мисці скористаємося міксером. Продукти вбиваємо так, щоб в результаті вийшла однорідна солодка суміш.
У цю суміш вливаємо свіже коров’яче молоко, яке рекомендується підігріти. Додаємо розтоплене вершкове масло. Ще раз перемішуємо інгредієнти.
Наступний етап у замішуванні тіста – просіювання пшеничного борошна. Разом з борошном підсипаємо сіль і розпушувач для тіста.
Продукти добре перемішуємо. Отримуємо густе млинцеве тісто.
Прогріваємо дно сковороди для випічки млинців. Зачерпываем млинцеве тісто ополоником. Розподіляємо його по сковороду. Випікаємо з двох сторін товсті блінкі.
Товсті млинці на молоці готові! Угощаемся на здоров’я!