Традиційна Оселедець під шубою сімейний рецепт

Традиційна Оселедець під шубою сімейний рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуйте потрібні інгредієнти. Овочі добре помийте. Морква залийте водою, поставте на вогонь. Картоплю і яйця поставте варитися.
Коли вода закипить посоліть картоплю.

Перший секрет: щоб морква була ще солодше, після закипання, всипте чайну ложку цукру.
Якщо овочі та яйця зварилися. Злийте воду.

Другий секрет: щоб легше було очищати овочі та яйця, залийте їх холодною водою.

Буряки я віддаю перевагу запікати, тоді вона буде дуже солодка і збереже всі мікро-і макро – елементи.

Третій секрет: буряк я завжди печу на солі, тоді вона виходить надзвичайно смачна.
Для цього потрібно: насипати сіль на деко і викласти чисту суху буряк. Ставимо в духовку на 200 градусів. Буряк середніх розмірів запікається приблизно 2 години. Пробуйте її на готовність, протикаючи дерев’яною шпажкою.

Тим часом, почистимо рибку. Відокремте від голови і випатрайте, промийте. Зніміть шкуру. Візьміть її за хвіст і переверніть навколо нього. Потягніть за хвіст в різні боки. У вас вийде смужки філе, відокремленого від реберних кісток. Пройдіться пальцем, відокремлюючи рибку від хребта. В результаті у вас вийде 4 шматочка филешки. Перевірте на наявність кісток.

Наріжте філе оселедця кубиками, приправте перцем.

Четвертий секрет: цибуля я завжди мариную, для цього салату беру червону цибулю. Він солодший і не гірчить. Наріжте його дрібними кубиками. Пересипте в миску, додайте трохи солі, цукру, оцту і води.

Очистіть овочі від шкірки, яйця від шкаралупи.

Натріть всі овочі та яйця (жовток і білок окремо) на тертці.

Візьміть презентаційну тарілку і викладіть салат шарами: картопля – майонез – риба і лук – майонез – зітхання – майонез – білок – майонез – жовток – майонез – буряк – майонез.
Зазвичай, я цей салат не підсолюю. Сіль, яка є в оселедці та в майонезі вистачає.

При бажанні прикрасити зеленню. Ну ось наш чудовий салат готовий. Приємного апетиту!