Салат Ромашка

Салат Ромашка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат на швидку руку з відмінним зовнішнім виглядом і чудовим смаком

Інгредієнти

солоні огірки – 2 шт
ковбаса варена – 100 гр
яйця – 3 шт
горошок консервований – 1 б
майонез – 3 ст. л
часник – 2 зуб.

Як приготувати Салат “Ромашка”

Іноді трапляються такі моменти, коли раптово на порозі з’являються гості, яких хочеться не просто нагодувати, але і здивувати. Салат “Ромашка” одне з таких страв. Варіація на тему знаменитого салату “Олів’є”, який готується швидко, і виходить дуже смачним, до того ж естетично радує око.

Покроковий рецепт




Для того, що б приготувати цей салат, не варто прикладати великої кількості зусиль. Потрібно мати в холодильнику елементарні продукти. Зварити прийдеться тільки курячі яйця, але це займе всього лише 5 хвилин.
Отже, насамперед готуємо шари. Варену ковбасу (чим якісніше, тим краще,використовуйте улюблену ковбаску)нарізаємо дрібним кубиком.Варені яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки натираємо на крупній тертці, білки подрібнюємо на дрібній. Солоні огірочки нарізаємо кубиком(можна використовувати і карнишоны і маринованнные огірки, хто як любить).


Наступним етапом викладаємо шари салату. Зауважу важливий момент. Для того , щоб посилити смак салату я видавлюю в майонез 2 невеликих зубчики часнику ( це робити не обов’язково, але моїм друзям дуже нарвится такий варіант).Першим йдуть огірки,викладаємо їх гіркою і змащуємо їх майонезом, зверху кладемо ковбасу і , так само, майонез йде, потім викладаємо два натертих білка(один залишаємо прикрашати)і теж покриваємо майонезом, ще один шар консервированногго горошку (залишимо кілька горошин для прикраси), знову майонез і завершуємо салат яєчними жовтками, які знову змащуємо майонезом.


Залишилося прикрасити , вийшло блюдо. Тут фантазії немає межі. Я прикрасила у вигляді ромашки. По колу кладемо білок, що залишився, поділяємо його у вигляді пелюсток. Тичинками будуть горошинки.
Блюдо готове,
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!