Салат Ніжність

Салат Ніжність – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смак салату дійсно дуже ніжний, не дивлячись на присутність в ньому часнику.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 500 гр.
Ковбаса варена – 300 гр.
Яйця – 2 шт.
Часник – 3 зубчики за смаком
Зелень свіжа – 50 гр.
Майонез – 200 гр.

Як приготувати Салат “Ніжність”

Їли вам потрібно швидко приготувати салат до приходу гостей, то салат “ніжність”- те, що вам потрібно! Приготування не вимагає ніяких зусиль, а інгредієнти знайдуться на кухні у кожної господині!

Покроковий рецепт

Капусту порізати або натерти на тертці, як більше подобається. Відразу посолити і трохи залишити, щоб капуста дала вологу.


Два яйця відварити і нарізати кубиками. Ковбасу порізати соломкою. Можна порізати кубиками теж, але при подачі соломкою виглядає краще.

Посоленую капусту руками розім’яти до зволоження. Так капуста стає смачнішим. Потім додаємо до капусти порізані яйця і ковбасу. Три зубчики часнику дрібно-дрібно нарізаємо і теж додаємо до решти інгредієнтів.

Потім потрібно заправити салат майонезом, додати нарізану зелень і гарненько розмішати.

Ніжний салат готовий! Можна подавати на стіл. Приємного апетиту!