Трайфл з вишнею та згущеним молоком зі смаком какао. Тільки крем у нас буде не заварний або збиті вершки, а сирний
Інгредієнти
Сир – 500 р. | |
Згущене молоко з какао – 200 мл | |
Вишні без кісточок – 300 р. | |
Яйця – 2 шт. | |
Цукор – 75 р. | |
Борошно – 75 р. |
Трайфл – це традиційний десерт англійської кухні., основою якого виступає бісквітний корж і крем. Крем може бути заварним, вершковим або будь-яким іншим. Також часто в трайфл додають фрукти. Подається зазвичай трайфл в окремих креманках. Але ми зробить трайфл один на всіх. А потім розкладемо в формочки. Для того, щоб бісквітний корж просочився, десерт ставлять на кілька годин у холодильник.
Покроковий рецепт
1. Для початку спечемо бісквітний корж. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки збивати, поки вони не стануть білими. Додати борошно. Добре розмішати.
2. Білки збити з цукровою пудрою до отримання стійких піків.
3. Акуратно ввести білки в тісто і перемішати.
4. Вилити тісто у форму для запікання (не змащувати) і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 години. Корж охолодити.
5. Змішати сир і згущене молоко до однорідної гладкої маси.
6. Взяти скляну форму. Бісквітний корж розділити на три частини. На дно форми викласти 1/3 частину бісквіта.
7. Зверху полити сирною масою. Потім викласти вишні.
8. Потім знову бісквіт, сирний крем і вишні. Так робимо три шари. Закінчуємо вишнями. Ставимо в холодильник на кілька годин, щоб бісквітний шматочки просочилися кремом.
9. Дістаємо з холодильника. Розкладаємо у креманки і подаємо.