Пікантні цибульні булочки здивують цікавим смаком і ідеально доповнять борщ, суп або класичний розсольник. Блюдо готуватися просто, а сама випічка нагадує пампушки.
Покроковий рецепт
З’єднати тепле молоко з цукром, дріжджами і невеликою кількістю борошна. Гарненько розтерти і відправити в тепле місце на чверть години – для реакції дріжджової маси.
Вбити жовтки і тонкою цівкою влити тепле розтоплене масло. Додати сіль і перемішати компоненти.
Всипати борошно, опціонально, і замісити м’яке повітряне тісто. Відправити тісто в досить тепле місце підніматися на годину.
Готове піднялися тісто має збільшитися вдвічі.
Тепер його можна розкачати в пишний пласт.
Приготувати начинку для булочок, змішавши масло, часник і цибулю.
Збити інгредієнти до однорідності.
Додати терту на дрібній терочке моцарелу і перемішати.
Викласти начинку в вирізані з тіста кола.
Згорнути у вигляді невеликих вареників, защипнути, за допомогою виделки зробити зверху кожної булочки по надрізу. Відправити в духовку на 25 хвилин.
Рум’яні булочки викласти на тарілку. Полити сумішшю з масла і часнику з цибулею, які залишилися на стінках блендера.
Подавати ароматні булочки до столу. Приємного апетиту!