Цибульні дріжджові булочки з сиром

Цибульні дріжджові булочки з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пікантні цибульні булочки здивують цікавим смаком і ідеально доповнять борщ, суп або класичний розсольник. Блюдо готуватися просто, а сама випічка нагадує пампушки.

Покроковий рецепт

З’єднати тепле молоко з цукром, дріжджами і невеликою кількістю борошна. Гарненько розтерти і відправити в тепле місце на чверть години – для реакції дріжджової маси.

Вбити жовтки і тонкою цівкою влити тепле розтоплене масло. Додати сіль і перемішати компоненти.

Всипати борошно, опціонально, і замісити м’яке повітряне тісто. Відправити тісто в досить тепле місце підніматися на годину.

Готове піднялися тісто має збільшитися вдвічі.

Тепер його можна розкачати в пишний пласт.

Приготувати начинку для булочок, змішавши масло, часник і цибулю.

Збити інгредієнти до однорідності.

Додати терту на дрібній терочке моцарелу і перемішати.

Викласти начинку в вирізані з тіста кола.

Згорнути у вигляді невеликих вареників, защипнути, за допомогою виделки зробити зверху кожної булочки по надрізу. Відправити в духовку на 25 хвилин.

Рум’яні булочки викласти на тарілку. Полити сумішшю з масла і часнику з цибулею, які залишилися на стінках блендера.

Подавати ароматні булочки до столу. Приємного апетиту!