Цитрусова великдень з маскарпоне

Цитрусова великдень з маскарпоне – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Обов’язковий елемент на святковому великодньому столі – сама сирна паска і паску. Як правило, це солодка випічка з родзинками, цукатами, шоколадом. Але Ви також можете урізноманітнити своє меню і приготувати пасху з маскарпоне і цитрусами або одягають. Ніжна смачна сирно-сирна паска виходить цікавою і незвичайною на смак. Таким новим блюдом Ви здивуєте гостей і домочадців. Рецепт сирної паски з сиром з покроковими фотографіями наведено нижче.

А поки я розповім як вибрати хороший якісний сир.
Звичайно, в першу чергу, необхідно перевірити дату випуску сиру. Краще брати сир, який лежить в магазині з дня виробництва, не більше 2-х, максимум 3-х днів. Колір свіжого сиру повинен варіюватися від білого до кремового відтінку, і ніяк не жовтого. Запах повинен бути злегка кислуватий, втім як і смак. Якщо, спробувавши сир, ви відчуваєте занадто виражений кислий присмак, сир почав псуватися. Такий сир не варто купувати. Сир повинен мати однорідну структуру, бути в міру жирним і не надто маслянистим. Занадто зернистий сир — не ідеальний продукт для приготування в кулінарії. Занадто рідкий сир у готуванні буде виділяти сироватку, яка так само заважає при випічці вироби. Так що, шукайте золоту серединку. Гарних покупок!

Покроковий рецепт