Цвітна капуста, смажена в яєчному клярі

Цвітна капуста, смажена в яєчному клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цвітна капуста – цариця серед інших видів капусти, цінується високими смаковими і дієтичними якостями. Легко і швидко готуємо в домашніх умовах.

Покроковий рецепт

Цвітну капусту миємо й готуємо до поділу на суцвіття

Суцвіття відокремлюємо від стовбура рівними частинами

Викладаємо суцвіття цвітної капусти на сковороду, солимо за смаком і тушкуємо в невеликій кількості води при закритій кришці протягом 5 хвилин


Яйце моєму, відокремлюємо від шкаралупи, збиваємо виделкою або вінчиком

Збите яйце виливаємо в цвітну капусту, ретельно перемішуємо і продовжуємо тушкувати в сковороді до готовності, приблизно протягом 10 хвилин. В кінці додаємо трохи соняшникової або іншої рослинної олії, спеції

Викладаємо цвітну капусту тушковану з яйцем в тарілку, прикрашаємо зеленню, посипаємо насінням кунжуту