Тунець смажиться в сухарях на грилі, подається з заправкою з м’ятою і лимоном
Інгредієнти
Свіжий тунець – 500 гр | |
Панірувальні сухарі – 70 гр | |
Оливкова олія – 100 гр | |
М’ята – 15 аркушів | |
Лимон – 1/2 шт | |
Сіль – За смаком | |
Перець – За смаком |
Тунець багатий білками і практично не містить жирів: прекрасний варіант для тих, хто на дієті! І, звичайно ж, незабутній смак!
Покроковий рецепт
Нарізати тунець на скибочки товщиною 1 см
У 2 плоских тарілки налити олію і насипати панірувальні сухарі, потім обваляти шматочки тунця спочатку в маслі і потім в сухарях
Добре розігріти сковороду гриль, потім викласти шматочки риби і смажити близько 5 хвилин
Змочити трохи оливковою олією і перевернути і обсмажити ще 5 хвилин
Тим часом приготуйте заправку: налийте в посудину оливкову олію, додайте моє лимона, подрібнені листя м’яти, сіль і перець
Зняти зі сковороди і полити зверху затравкою. Підійде будь-який овочевий гарнір: як свіжини салат, так і тушковані овочі. Приємного апетиту