Тунець на грилі з ароматною заправкою

Тунець на грилі з ароматною заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тунець смажиться в сухарях на грилі, подається з заправкою з м’ятою і лимоном

Інгредієнти

Свіжий тунець – 500 гр
Панірувальні сухарі – 70 гр
Оливкова олія – 100 гр
М’ята – 15 аркушів
Лимон – 1/2 шт
Сіль – За смаком
Перець – За смаком

Як приготувати Тунець на грилі з ароматною заправкою

Тунець багатий білками і практично не містить жирів: прекрасний варіант для тих, хто на дієті! І, звичайно ж, незабутній смак!

Покроковий рецепт

Нарізати тунець на скибочки товщиною 1 см

У 2 плоских тарілки налити олію і насипати панірувальні сухарі, потім обваляти шматочки тунця спочатку в маслі і потім в сухарях


Добре розігріти сковороду гриль, потім викласти шматочки риби і смажити близько 5 хвилин

Змочити трохи оливковою олією і перевернути і обсмажити ще 5 хвилин

Тим часом приготуйте заправку: налийте в посудину оливкову олію, додайте моє лимона, подрібнені листя м’яти, сіль і перець

Зняти зі сковороди і полити зверху затравкою. Підійде будь-який овочевий гарнір: як свіжини салат, так і тушковані овочі. Приємного апетиту