Тунець під соусом з болгарських перців

Тунець під соусом з болгарських перців – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо тунця відрізняється від інших риб найбільшим вмістом білків — 22-26 %. М’ясо тунця містить безліч мікро-і макроелементів, а так само всі амінокислоти, необхідні організму людини. Відомо, що м’ясо молодих альбакоров і голубоперых тунців містить рідкі жири омега-3. Вживання м’яса тунця скорочує ризик серцево-судинних захворювань, він перешкоджає ракових захворювань, покращує роботу очей і роботу мозку, регулює цукор в крові і сприяють зниженню ваги. У 100 грамах свіжого тунця міститься всього близько 100 калорій, немає вуглеводів і мало жирів. Його часто використовують у дієтичному харчуванні.

Французи, до речі, тунця називають «морський телятиною». Тунець широко використовується в європейської та японської кулінарії. Він хороший в гарячому і в холодному вигляді, в салатах, рагу або просто смажену на грилі.

Сьогодні пропоную Вам рецепт тунця з соусом з болгарських перців. Блюдо виходить дуже яскравим, соковитим і ситним.

Покроковий рецепт