Тунець під соусом з болгарських перців

Тунець під соусом з болгарських перців – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти..

Всі інгредієнти підготувати. Цибулю і часник почистити, не крупно порізати (у часнику попередньо видалити серцевину). Болгарський перець помити, видалити насіння і плодоніжки, нарізати великою соломкою. Помідори порізати соломкою або кубиками (за бажанням попередньо зняти шкірку, опустивши помідори на 1 хвилину в окріп, а потім у крижану воду).

На рослинному маслі обсмажити цибулю і часник (1-2 хвилини).

Додати перці, смажити під кришкою ще 5 хвилин, іноді помішуючи.

Закинути помідори і лавровий лист. Влити біле вино, додати цукор і сіль. Дати закипіти на сильному вогні, потім вогонь зменшити і все тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин під закритою кришкою.

Поки овочі тушатся, нарізати великими шматками тунця. На окремій сковороді розжарити рослинну олію і обсмажити на середньому вогні тунець. Смажити досить 3-4 хвилини, в іншому випадку ви можете просто пересушити.

Обсмажений тунець перекласти в сковороду з соусом з болгарських перців і тушкувати ще 5 хвилин на слабкому вогні під закритою кришкою.

Риба під соусом з болгарських перців готова. Подавати до столу. Приємного апетиту!