Тушкована капуста з сосисками в томаті

Тушкована капуста з сосисками в томаті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



На першому етапі нам необхідно підготувати овочі: капусту потрібно нашаткувати, моркву почистити і натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати. Сосиски подрібнюємо на коліщатка завтовшки не більше 5мм.

Далі нам необхідно взяти 2 сковорідки. В першу викладаємо капусту, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні до стану підлозі готовності. Колір капусти повинен помінятися з білого на карамельний. На дотик готовий овоч має стати м’яким і легко накалываться.

Паралельно, на іншій сковороді пасеруємо цибулю і моркву, а потім додаємо сосиски і обсмажуємо.

На наступному етапі викладаємо «смаження» в капусту, перемішуємо і заливаємо томатною пастою, розчиненої в теплій воді.

В кінці додаємо подрібнену зелень, сіль, спеції і доводимо страву до стану готовності.