Тушкована свинина з апельсинами

Тушкована свинина з апельсинами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

М’ясо нарізати на шматочки середнього розміру (у мене вже нарізане), Обсмажити на олії до напівготовності (близько 20 хвилин) під закритою кришкою (якщо необхідно, додати трохи води). Посолити, поперчити, додати спеції.

З апельсина зрізати шкірку, нарізати кружечками, видалити кісточки, якщо є. Викласти апельсини на м’ясо, тушкувати ще 10 хвилин під кришкою.

Додати кілька гілочок розмарину, тушкувати м’ясо до готовності.

Перед подачею розмарин витягнути.
Приємного апетиту!