Тушковані овочі по-японськи

Тушковані овочі по-японськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це дуже просте блюдо, що складається з овочів, зокрема, моркви та редиски. Тушкована морква і редис дайкон приготовані на соєвому соусі і рибному бульйоні. Від себе я додала деякі інгредієнти: часник і імбир, щоб додати страві аромату. Загадкове слово – мірін, нехай вас не лякає. Мірін — це рисове вино. На замітку: його можна замінити на суміш саке з цукром або суміш білого вина з цукром. Наводжу пропорції, для отримання ідентичного смаку:
1 столова ложка міріна = 2 чайні ложки саке + 1 чайна ложка цукру або
1 столова ложка міріна = 2 чайні ложки білого вина + 1 чайна ложка цукру

Покроковий рецепт