Українські вареники з свіжої і квашеною капустою

Українські вареники з свіжої та квашеної капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Залити квашену капусту водою. Дрібно нарізати свіжу капусту, трохи посолити і пом’яти руками. Порізати цибулю і почати смажити в достатній кількості соняшникової олії. Коли цибуля почне підрум’янюватися, додати свіжу капусту, перемішати і залишити смажитися, періодично помішуючи.

Максимально віджимаємо квашену капусту і додаємо в сковорідку . Трохи досолює і перчимо за смаком. Гарненько перемішуємо і смажимо до готовності на середньому вогні.

У велику посуд засипаємо борошно, солимо, додаємо гашену соду заливаємо водою і замішуємо тісто. Тісто треба добре вимісити, щоб воно не липло до рук.


Відрізаємо ножем порції тіста розкачуємо його в пласт товщиною 2-3 мм

Відповідним склянкою вирізаємо з тіста кружечки .



Підготувати піднос для готових вареників. Остигнула капусту ставимо поруч і починаємо ліпити вареники.

Долепленные вареники можна варити відразу, а можна заморозити.

Готові вареники подають із засмажкою, яка готується з лука і сала.
Приємного апетиту!