Ульотні грінки

Ульотні грінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Батон неодмінно повинен бути м’яким і свіжим, нарізаємо на порційні .
Далі в чисту миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко і все це збиваємо 2 хвилини.
На дрібній тертці натираємо твердий або напівтвердий сир і висипаємо його в яєчно – молочну суміш, акуратно перемішуємо.

На максимальному вогні розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям і викладаємо на неї смужки бекону, посипаємо сіллю і обсмажуємо по 1 хвилині з кожної сторони, щоб вийшла зажаристая скоринка.


У утворився олії, будемо обсмажувати наші грінки. Для цього беремо нарізаний хліб і опускаємо його в яєчно – молочно – сирну суміш з двох сторін. Викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з двох сторін.

На тарілку викладаємо грінки, зверху укладаємо смажений бекон, прикрашаємо гілочкою зелені.
Ситний і смачний сніданок готовий, не забудьте про чашечку ароматної кави. Приємного вам апетиту!