1. У миску всипати все борошно. Зробити ямку і вбити туди яйце, додати солі рослинне масло. Розбовтати, а потім перемішати. Влити окріп і все ретельно вимісити.
2. Тісто виходить ніжна і гладка. Накрити рушником і дати трохи відлежатися.
3. Поки тісто лежить, підготувати бузину. Добре промити під водою, потім викласти на паперовий рушник і добре обсушити від води. Пересипати в миску і присипати цукром. Розмішати.
4. Тісто розкачати в ковбаску і нарізати шматочками. Так вареники не виходять всі однакового розміру, зате не залишається відходів від тесту. Кожен шматочок розкачати в круг і начинити бузиною. Скласти на присипану борошном дошку і заморозити в морозильній камері.
5. Можна, звичайно ж відразу зварити.
6. Дуже смачні вареники в розрізі. Приємного апетиту!