Весняний салат з яєць, авокадо і селери

Весняний салат з яєць, авокадо і селери – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний весняний салат з яєць, авокадо і селери…

Інгредієнти

Авокадо – 1 шт. середній
Лимонний сік – 1 1/2 чайних ложки свіжого лимонного соку
Майонез або грецький йогурт – 2 столові ложки легкого
Добірні курячі яйця – 4 шт. варені, очищені і нарізані
Лук зелений – 1 їдальня ложка дрібно нарізаний
Сіль з перцем (червоний/чорний) – за смаком
Селера – близько 3 столових ложок дрібно нарізаний

Як приготувати Весняний салат з яєць, авокадо і селери

Пробуємо приготувати салат простий – рятівницю. Готувати його дуже просто і швидко. Цей салат з авокадо, яйцями і селерою можна використовувати як самостійне блюдо, так і у вигляді закуски, намазуючи на смажені тости або житній хліб.

Покроковий рецепт

Очищений і збитий в блендері авокадо, майонез і лимонний сік змішати в мисці. Додати варені, почищені і заздалегідь дрібно нарізані яйця, селера, зелений лук та іншу зелень. Додати сіль і перець за смаком.

Ніжний салат з яєць з авокадо і селерою готовий. Такий салат краще всього є в той же день, коли приготували. Цей салат з авокадо можна використовувати у вигляді закуски, намазуючи на смажені тости або житній хліб. Приємного апетиту!