Вишневий лимонад з м’ятою добре пити охолодженим
Інгредієнти
Вишні – 250 гр. | |
Цукор – 200 гр. | |
М’ята – 1 гілка | |
Мінеральна вода – 1,2 л |
Як приготувати Вишневий лимонад з м’ятою
Ні що не може так втамувати спрагу літніми днями, як стаканчик холодного лимонаду. Я пропоную варіант з сезонних ягід – вишень. А для більшої свіжості і ще більшого охолоджуючого ефекту додамо листочки м’яти
Покроковий рецепт
1. Вишні помити, видалити кісточки. Скласти в чашу блендера.
2. Листочки м’яти відірвати від стебла, помити, розтерти в руках, для виділення більшого смаку і додати до вишням. Додати цукор і трохи пом’яти інгредієнт качалкою.
3. Залити мінеральною водою, накрити кришкою або замотати харчовою плівкою і поставити в холодильник для охолодження.
4. Розлити по склянках.
5. Насолоджуємося!