Вишневий лимонад з мятою

Вишневий лимонад з мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вишневий лимонад з м’ятою добре пити охолодженим

Інгредієнти

Вишні – 250 гр.
Цукор – 200 гр.
М’ята – 1 гілка
Мінеральна вода – 1,2 л

Як приготувати Вишневий лимонад з м’ятою

Ні що не може так втамувати спрагу літніми днями, як стаканчик холодного лимонаду. Я пропоную варіант з сезонних ягід – вишень. А для більшої свіжості і ще більшого охолоджуючого ефекту додамо листочки м’яти

Покроковий рецепт

1. Вишні помити, видалити кісточки. Скласти в чашу блендера.

2. Листочки м’яти відірвати від стебла, помити, розтерти в руках, для виділення більшого смаку і додати до вишням. Додати цукор і трохи пом’яти інгредієнт качалкою.

3. Залити мінеральною водою, накрити кришкою або замотати харчовою плівкою і поставити в холодильник для охолодження.

4. Розлити по склянках.

5. Насолоджуємося!