Ті, кому подобаються ніжні ягідні напої, можуть приготувати вишуканий вершково-полуничний коктейль, який рекомендується подавати в охолодженому вигляді.
Інгредієнти
вершки середньої жирності – 70 мл | |
колотий лід – за смаком | |
лімончелло – 20 мл | |
велика полуниця свіжа – ~вісім ягід |
Якщо ви готуєте напій дитині чи плануєте сісти за кермо, просто виключіть з інгредієнтів лимончелло.
Покроковий рецепт
Процес приготування:Очистити від листочків полуницю, потім промити її і обсушити, подрібнити у блендері (можна придушити виделкою).
Після цього додати лимончелло.
Влити вершки середньої жирності, насипати колотий лід, збити всі вищеназвані компоненти блендером.
Перелити приготовану вершково-полуничний лікер в широкий скляний келих.
Прикрасити приготований вершково-полуничний лікер збитими вершками. Подавати полуничний молочний коктейль в охолодженому вигляді.