Смачний і неймовірно легкий салатик для ледачої господині. Хороший варіант для діток, які не люблять їсти овочі.
Інгредієнти
Морква – 1 середнього розміру | |
Ківі – кілька плодів за смаком | |
Яблуко – одне не солодких сортів | |
Курага – 4 штуки | |
Насіння – за смаком |
Вітамінна бомба для зимового періоду. Насичує організм вітамінами, підвищує імунітет. Ідеально на сніданок або перший перекус. Можна поєднувати з дієтичними хлібцями або печивом без додавання цукру.
Покроковий рецепт
Моркву натерти на самій дрібній тертці, щоб дитина не здогадався, що в салаті є овочі.
Яблуко очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці.
Ківі розрізати на половинки і вийняти м’якоть чайною ложечкою. Нарізати кубиками.
Курагу попередньо залити окропом на 10 хвилин. Вийняти, і просушити паперовим рушником. Нарізати невеликими кубиками.
Всі фрукти та овочі перемішати. Додати за смаком насіння. Для маленьких дітей насіння можна попередньо перемолоти в кавомолці до стану борошна.
Вживати тільки в свежеприготовленном вигляді. Вітамінний салат готовий.