Вівсянка – ідеальний європейський сніданок у всі часи!

Інгредієнти
| Молоко – 2,5 склянки | |
| Вівсянка – 100 г | |
| Цукор – за смаком | |
| Прянощі – за смаком | |
| Ваніль – щіпка | |
| Сіль – щіпка | |
| Родзинки – жменя | |
| Журавлина – жменя |
Вівсянка – це завжди ситний, смачний, поживний і смачний сніданок. А в поєднанні з сухофруктами – це відмінний запас корисних жирів, складних вуглеводів і білка з самого ранку. Особливо смачно виходить з журавлиною і родзинками – сушені ягідки надають не тільки насолоду, але і якусь легку кислинку. Ваніль обрамляє ніжну кашу в легені пряні і неймовірно апетитні відтінки. Спробуйте приготувати таку страву на сніданок і ви будете здивовані, якою різною може бути звичайна вівсянка!
Покроковий рецепт

Вилити в тефлонову каструльку необхідну кількість молока. Відправити каструлю на повільний вогонь до повного закипання молока. Слідкуйте за тим, щоб рідина не втекла і не пригоріла.

Відразу після закипання всипати вівсянку, ваніль, щіпку солі і прянощі за смаком. Готувати не більше 8 хвилин для вівсянки дрібного помелу і 12 – для великого.

Як тільки вівсянка стане м’якою і розвареної, додати сухофрукти і цукор за смаком. Перемішати, зняти з вогню і залишити настоюватися у теплому місці не менше 10 хвилин. За цей час вівсянка настоїться і придбає характерний ніжний смак.

Пере подачею полити вівсянку з сухофруктами шматочком вершкового масла.

Блюдо готове до подачі і смачної трапези. Приємного апетиту! Рекомендується подавати вівсянку з солодким джемом, медом або конфітюром.
