Вівсяне печиво відмінно підійде для затишних сімейних посиденьок. Так само воно є дуже корисним, так як містить велику кількість клітковини, що сприятливо впливає на наш організм, очищаючи його.

Інгредієнти
| Вівсяні пластівці – 350 гр. твердих сортів | |
| Яйця – 2 шт. | |
| Борошно – 150 гр. | |
| Сода – 0,5 ч. л | |
| Масло рослинне – 4 ст. л. | |
| Молоко – 100 мл | |
| Банани – 2 шт. дуже стиглі, вони нам будуть замінювати цукор | |
| Кориця – 0,5 ч. л. | |
| Мелені гарбузове насіння – 1 ч. л. за бажанням | |
| Ванільний цукор – 10 гр. | |
| Сухофрукти на ваш вибір – 200 гр. родзинки, курага, горіхи, журавлина |
Оскільки печиво готується без цукру – це буде відмінне низькокалорійне ласощі, і Вам не доведеться переживати за свою фігуру.
Покроковий рецепт



1. Збийте яйця , додайте молоко і рослинне масло, все ретельно перемішайте.


2. В окремій ємності змішайте сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно, соду, ваніль, корицю, мелені гарбузове насіння. Добре перемішайте.

3. Змішайте сухі інгредієнти з отриманою сумішшю з яєць і молока, знову все перемішайте.
4. Натріть банани на дрібну тертку, потрібно щоб вийшла кашка.І додайте до отриманої суміші.

5. З’єднайте вівсяну суміш, терті банани, сухофрукти.
6. Надішліть тісто в холодильник на 30 хв.

7. Застеліть деко пергаментом, зліпіть печиво з тіста. Я додала насіння льону для прикраси.
8. Випікайте 30 хвилин в духовці при температурі 180С.

9. Коли печиво охолоне подавайте його з теплим молоком або смачним чаєм. Приємного апетиту!
