Вівсяні млинці з чорною смородиною

Вівсяні млинці з чорною смородиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Так, вівсяні! Начебто, як і корисно, і смачно! Адже овес вважаються дієтичним продуктом харчування, який легко засвоюється організмом людини. Він містить безліч вітамін групи В і F, хром, крохмаль, вітаміни А, В, Е, білки, ферменти, кремній, мідь, фосфорні мінеральні солі і багато інші корисні речовини. А навчила мене готувати свекруха ))). Вона завжди дотримується здорового способу життя та мене весь час намагається долучити до цього. І ось, на чергове свято, мені подарували тефлонову сковороду… Пора спробувати приготувати на новій сковорідці самі смачні і корисні оладки? Блюдо це просте, швидке в приготуванні і низькокалорійне. Для цього використовуйте мінімум рослинного масла, нежирний сир і кефір з мінімальною процентністю. Замість смородини можна взяти будь-яку іншу ягоду, як свіжу, так і заморожену: вишню, чорницю, лохину, брусницю тощо.

Так, і хочеться відзначити, якщо ви пластівці не будете подрібнювати (в рецепті допускається і так), збільште час «відпочинку» тесту. Так, вівсянка набубнявіє, і оладки вийдуть повітряними. З такими оладками ви легко прикрасите стіл і нагодувати всю сім’ю!

Покроковий рецепт