Яблучні оладки Осінні

Яблучні оладки Осінні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти відповідно до вищевикладеного складу!

Для початку в посуді змішати яйця і цукор, збити в невелику піну (вінчиком або виделкою).

Додати кефір, перемішати.

Після додати дрібку солі і борошно (просіяти крізь сито). Яблуко не очищати від шкірки. Попередньо добре промити під проточною водою, видалити серцевину, натерти на крупній тертці, додати до готового тесту. В кінці (Головне! це додасть тесту пишноти, тісто не опаде при обсмажуванні) додати харчову соду.

Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні при мінімальній кількості рослинного масла.

Подати оладки зі сметаною, присипавши цукровою пудрою. Або на Ваш розсуд, можна з варенням або кисло-солодкими ягодами. Готові оладки виходять пишними, а яблуко практично не відчувається. Приємного апетиту!