Приготування займає мінімум часу, а смак і аромат ще надовго залишаються в пам’яті.
Покроковий рецепт
Висипаємо в каструлю цукор і розпушувач.
Розтопити вершкове масло, влити в каструлю, ретельно все перемішати.
В отриману суміш додаємо корицю, ароматизатор і яйця, ще раз перемішуємо.
Повільно додаємо борошно. Потрібно встигати перемішувати тісто віночком або міксером до однорідної консистенції, щоб не було грудочок.
Ріжемо яблука на тонкі часточки. Додаємо в тісто, акуратно перемішуємо.
Виливаємо отриману масу у форму для випічки з антипригарним покриттям або ж попередньо змащуємо її маслом. Ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 200-210 градусів.
Дати кексу постояти в закритій духовці ще 5-10 хвилин. Потім можна витягувати і нарізати. Ароматне яблучне ласощі до чаю готово.