Яблучний кекс

Яблучний кекс – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування займає мінімум часу, а смак і аромат ще надовго залишаються в пам’яті.

Покроковий рецепт


Висипаємо в каструлю цукор і розпушувач.



Розтопити вершкове масло, влити в каструлю, ретельно все перемішати.



В отриману суміш додаємо корицю, ароматизатор і яйця, ще раз перемішуємо.

Повільно додаємо борошно. Потрібно встигати перемішувати тісто віночком або міксером до однорідної консистенції, щоб не було грудочок.



Ріжемо яблука на тонкі часточки. Додаємо в тісто, акуратно перемішуємо.

Виливаємо отриману масу у форму для випічки з антипригарним покриттям або ж попередньо змащуємо її маслом. Ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 200-210 градусів.


Дати кексу постояти в закритій духовці ще 5-10 хвилин. Потім можна витягувати і нарізати. Ароматне яблучне ласощі до чаю готово.