Для зручності застеліть пергаментом хрест навхрест чашу мультиварки. Так без праці дістанете пиріг просто потягнувши за кінці і не варто турбуватися, що пристане.
Інгредієнти
Яблука – 4-5 шт. середнього розміру | |
борошно кукурудзяне, можна замінити на пшеничне – 5 ст. л. | |
борошно пшеничне – 5 ст. л. | |
цукор – 5 ст. д.-1 склянка, за смаком хто як любить | |
молоко – 300 мл | |
яйця – 2 шт. | |
сіль – щіпка | |
масло вершкове або маргарин – змастити чашу | |
сода – 0.5 ч. л. | |
оцет для гасіння соди |
Осінь – пора яблук, приготуйте до чаю смачний і дуже простий у приготуванні пиріг або шарлотку, як прийнято зараз називати.
Перевага рецепта у його простому приготуванні, можна швидко все залити, встановити програму і вранці або до вечері насолоджуватися десертом. Не потрібно стежити за духовкою, перевіряти готовність зубочистками або боятися, що пригорить. Виходить завжди і у всіх.
Покроковий рецепт
Яблука очискить.від шкірки і нарізати пластинамт, так вони краще пропечуться.
Яйця збити з сіллю і цукром, має збільшитися в обсязі і посвітліти.
До яйцям влити молоко і ще раз збити.
Додати в суміш борошно і вимісити віночком тісто, буде рідким. Погасити соду і перемішати.
Відправити яблука, перемішати. Мультиварку застелити пергаментом, змастити маслом і вилити тісто.
Встановити програму ,,Випічка, на 60 хвилин.
Після приготування дуже легко потягнути за краї паперу і дістати пиріг.
Приємного апетиту!