Цей рецепт не залишить нікого байдужим, ви здивуєтеся, що не використовуючи білу муку і цукор можна приготувати чудовий, дуже смачний і ароматний тарт.

Інгредієнти
| Полбяна борошно(можна замінити будь-який інший) – 4 ст. л. | |
| Кукурудзяне борошно(можна замінити будь-який інший) – 3 ст. л. | |
| Оливкова олія – 1 ст. л. | |
| Окріп – 60 мл | |
| Мед – 4 ст. л. | |
| Сода – 1/4 ч. л. | |
| Невеликі яблука – 2 шт | |
| Кориця – За смаком |
Дуже смачний і корисний тарт без цукру і пшеничного борошна з яблуками і корицею готується дуже швидко, а результат обов’язково порадує ваших близьких.
Покроковий рецепт

Змішуємо всі сухі інгредієнти.

Вливаємо оливкова олія 2 ст. л меду.

Поступово вводимо окріп. Замішуємо тісто, воно повинно бути тугим.

Викладаємо у форму.

Яблука очищаємо від шкірки і насіння, тонко ріжемо і викладаємо по колу.

Поливаємо залишилися медом і посипаємо корицею.

Випікаємо в духовці при температурі 180° 20 хвилин.
Наливаємо чай і насолоджуємося ароматним тартом.
