Яблука, фаршировані горіхами, смородиною і сиром

Інгредієнти
| Яблука – 2 шт. | |
| Сир – 150 р. | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Мед – 1 ст. л. | |
| Горіхи волоські – 5-6 шт. | |
| Смородина – 100 р. |
Фарширование – це чудовий спосіб об’єднання абсолютно різних інгредієнтів в одне ціле і надати страві незабутні і іноді позірна невідповідними смаки. Але результат завжди виходить неперевершений.
Покроковий рецепт


1. Яблука помити, висушити і розрізати навпіл. З яблук вирізати серединку. Вирізану м’якоть дрібно нарубати.


2. Волоські горіхи звільнити від шкаралупи і дрібно нарубати.


3. Змішати яйце, сир, смородину, волоські горіхи, подрібнені яблука і мед

4. Отриманою сумішшю начинити яблука.


5. Яблука покласти на деко і запікати 30-35 хвилин в духовці.
П. С. Яблука можна також запекти в мікрохвильовій печі 8 -10 хвилин.
