Яблука, фаршировані горіхами, смородиною і сиром
Інгредієнти
Яблука – 2 шт. | |
Сир – 150 р. | |
Яйце – 1 шт. | |
Мед – 1 ст. л. | |
Горіхи волоські – 5-6 шт. | |
Смородина – 100 р. |
Фарширование – це чудовий спосіб об’єднання абсолютно різних інгредієнтів в одне ціле і надати страві незабутні і іноді позірна невідповідними смаки. Але результат завжди виходить неперевершений.
Покроковий рецепт
1. Яблука помити, висушити і розрізати навпіл. З яблук вирізати серединку. Вирізану м’якоть дрібно нарубати.
2. Волоські горіхи звільнити від шкаралупи і дрібно нарубати.
3. Змішати яйце, сир, смородину, волоські горіхи, подрібнені яблука і мед
4. Отриманою сумішшю начинити яблука.
5. Яблука покласти на деко і запікати 30-35 хвилин в духовці.
П. С. Яблука можна також запекти в мікрохвильовій печі 8 -10 хвилин.