Яйця пашот в гнізді

Яйця пашот в гнізді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Набрид звичний сніданок? Просто змініть форму подачі страви.

Покроковий рецепт

Батон нарізати на шматочки шириною 3 див М’якуш витягнути за допомогою ложки, таким чином, щоб у нас вийшли стакани (дно повинно бути без дірок).

Щоб хлібні склянки не розвалилися, підсушити і обсмажити їх на сковороді на рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору.

Цибулю порізати кубиками. Шинку смужками.

Злегка спасировать цибулю на олії, потім додати шинку. Смажити ще 2-3 хвилини. Остудити. Додати зв’язки майонез. Перемішати.

Отриману суміш викласти в хлібні гнізда.

Сюди ж акуратно розбити яйце. Посолити, поперчити.

Запікати в духовці при 180 градусів 10 хвилин. Прикрасити. Подавати до столу. Приємного апетиту!