Як смачно засолити горбушу

Як смачно засолити горбушу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не перестарайтеся з сіллю, тут щедрість не головне.

Інгредієнти

Горбуша – 500 г
Сіль – дві ложки
Цукор – одна ложка
Перець горошком – за смаком
Мелений перець – за смаком
Лавровий лист – за смаком можна подрібнити

Як приготувати смачно засолити горбушу

Бутерброди з такою рибкою розійдуться на ура, мій син їх обожнює. При тому, що дітей дуже складно привчити є цей необхідний продукт. Солоною окрайцем можна прикрасити тарталетки або додати в салат.

Покроковий рецепт

Беремо свіжу рибку горбушу. Очищаємо вздовж від кісток, промиваємо, залишаємо обсохнути.

Потім в окремій чашці перемішуємо дві ложки солі і одну ложку цукру. Так само нам знадобляться – перець горошком і лавровий лист.

У заздалегідь приготовлене блюдо викладаємо філе горбуші, краще, якщо буде у форми кришка. Присипаємо, трохи, сіль-цукор, втираємо. Додаємо кілька горошин перцю, меленого перцю, пару листочків лаврового листа.

Закриваємо кришкою і ставимо на добу в холодильник. Смачна горбуша готова.Приємного апетиту.