Не перестарайтеся з сіллю, тут щедрість не головне.
Інгредієнти
Горбуша – 500 г | |
Сіль – дві ложки | |
Цукор – одна ложка | |
Перець горошком – за смаком | |
Мелений перець – за смаком | |
Лавровий лист – за смаком можна подрібнити |
Бутерброди з такою рибкою розійдуться на ура, мій син їх обожнює. При тому, що дітей дуже складно привчити є цей необхідний продукт. Солоною окрайцем можна прикрасити тарталетки або додати в салат.
Покроковий рецепт
Беремо свіжу рибку горбушу. Очищаємо вздовж від кісток, промиваємо, залишаємо обсохнути.
Потім в окремій чашці перемішуємо дві ложки солі і одну ложку цукру. Так само нам знадобляться – перець горошком і лавровий лист.
У заздалегідь приготовлене блюдо викладаємо філе горбуші, краще, якщо буде у форми кришка. Присипаємо, трохи, сіль-цукор, втираємо. Додаємо кілька горошин перцю, меленого перцю, пару листочків лаврового листа.
Закриваємо кришкою і ставимо на добу в холодильник. Смачна горбуша готова.Приємного апетиту.