Яловичина, тушкована зі шпинатом

Яловичина, тушкована зі шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моєму яловичину. Видаляємо прожилки, плівку і нарізаємо на смужки в палець завтовшки. Додаємо одну столову ложку арахісової пасти, перемішуємо і нарізаємо 4-5 зубчиків часнику, додаємо перець чилі (подрібнений), ще раз перемішуємо і ставимо маринуватися в холодильник години на три, але можна і на всю ніч, якщо заздалегідь знаєте, що будете готувати завтра.

Після того як м’ясо добре просочилося, ставимо на плиту сковорідку, наливаємо олію і на великому вогні обсмажуємо яловичину, можна не всю відразу, а невеликими порціями, так, щоб м’ясо добре підрум’янилося.

Нарізаємо цибулю півкільцями і обсмажуємо окремо від м’яса

Після того як цибуля обжарился, з’єднайте з м’ясом, насипаємо ще ложку чилі, додаємо цукор, теріякі, солимо , перемішуємо, додаємо 3 ложки борошна, перемішуємо і додаємо воду або бульйон, ставимо на повільний вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 30-40 хвилин. Я ще додала ложку сливового варення.

За 5-10 хвилин до закінчення готування додаємо шпинат.

Ну ось і все страва готова! Смак вийшов гостро-кисло-солодкий. Як завжди на завтра нічого не залишилося. Подавала з кукурудзяною кашею з фетою. Приємного апетиту!