Яловичину нарізаємо брусочками, розморожену броколі розбираємо на невеликі суцвіття, ставимо каструлю з водою для закипання.
У глибоку сковороду викладаємо м’ясо, заливаємо водою і варимо до повного випаровування води. (Якщо у вас свіжа ніжна телятина або яловичина, то цей крок можна пропустити).
Після того, як вся вода випарувалася, додаємо рослинне масло, порізану цибулю і часник, перемішуємо і смажимо під кришкою 1 хвилину.
Додаємо брокколі і тушкуємо під кришкою 5-7 хвилин. На цьому етапі можна поперчити і злегка посолити. Одночасно відварюємо локшину відповідно до інструкції на упаковці.
У сковороду додаємо соус , локшину, перемішуємо, посипаємо кунжутом і вимикаємо плиту. Блюдо повинне хвилину постояти під кришкою.
При подачі прикрашаємо зеленою цибулею. Приємного апетиту.