Яєчня «Асорті»

Яєчня «Асорті» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситна страва, що підходить на сніданок для всієї сім’ї.

Інгредієнти

Гриби – 100 гр
Яйце – 4 шт
Ковбаса або сосиски – 100 гр
Хмелі-сунелі – щіпка
Куркума – щіпка
Цибуля – 1 велика цибулина
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Яєчня «Асорті»

Ситна страва, що підходить на сніданок для всієї сім’ї. До складу входять різноманітні продукти і кожен може знайти щось на свій смак.

Покроковий рецепт

Гриби промити, відварити, вийняти з води, обсушити паперовим рушником.

Цибулю нарізати пір’ям і обсмажити на олії до рум’янцю. Додати спеції, перемішати, обсмажити ще хвилину.
Додати ковбасу, обсмажити 1 хвилину. Додати гриби, обсмажити 1 хвилину. Посолити, поперчити.

Вилити зверху яйця, посолити, смажити до готовності білка. Жовток бажано залишити рідкою або напіврідкою.

Подавати з тостами або обсмаженою хлібом.