Ситна страва, що підходить на сніданок для всієї сім’ї.
Інгредієнти
Гриби – 100 гр | |
Яйце – 4 шт | |
Ковбаса або сосиски – 100 гр | |
Хмелі-сунелі – щіпка | |
Куркума – щіпка | |
Цибуля – 1 велика цибулина | |
Сіль, перець – за смаком |
Як приготувати Яєчня «Асорті»
Ситна страва, що підходить на сніданок для всієї сім’ї. До складу входять різноманітні продукти і кожен може знайти щось на свій смак.
Покроковий рецепт
Гриби промити, відварити, вийняти з води, обсушити паперовим рушником.
Цибулю нарізати пір’ям і обсмажити на олії до рум’янцю. Додати спеції, перемішати, обсмажити ще хвилину.
Додати ковбасу, обсмажити 1 хвилину. Додати гриби, обсмажити 1 хвилину. Посолити, поперчити.
Вилити зверху яйця, посолити, смажити до готовності білка. Жовток бажано залишити рідкою або напіврідкою.
Подавати з тостами або обсмаженою хлібом.