Для тих, кому набридла звичайна яєчня вранці або просто перекус швидкого приготування.
Інгредієнти
Яйце – 2 шт. | |
Лаваш – 1 шт. | |
Зелень – за смаком | |
Помідор – 1 невеликий | |
Сіль – за смаком | |
Сир плавлений – 50 р. | |
Майонез або плавлений сир – 1 ст. л. |
Простий рецепт, основні інгредієнти: яйця, сир, помідори, лаваш…
Покроковий рецепт
Збиваємо яйця, солимо.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо трохи соняшникової олії або вершкового масла. Виливаємо яйця.
Поки яйце зверху не запеклось, прикладаємо зверху лаваш, попередньо вирізаний приблизно за розміром. Притискаємо, ножицями відрізаємо надлишки. Залишаємо на кілька хвилин.
Викладаємо на тарілку яєчнею вгору.
Змащуємо майонезом або плавленим сиром.
Сир тремо на тертці, розподіляємо по яєчного млинця, додаємо зелень.
Ріжемо помідори часточками,укладаємо зверху на половину млинця. Начинку можна самим змінювати за смаком.
Складаємо навпіл, акуратно розрізаємо ножем.
Красиво викладаємо на тарілку, наливаємо чай або каву і насолоджуємося. Приємного апетиту!