До свята залишилися маслини, оливки і прийшла ідея зробити на сніданок ось таку яєчню.
Покроковий рецепт
Сільницею нарізати сир і карбонад. Нарізати дрібно цибулю. Кільцями порізати маслини, оливки.
Яйця збити в мисці, додати туди сир (солити яйця не треба, т. к. сир і так солоний). За бажанням додати улюбленої приправи за смаком або зелень.
Розігріти в сковороді рослинне масло. Обсмажити цибулю до прозорості.
Додати в сковороду котлети, обсмажити злегка. Після додати маслини і оливки.
Залити все, що в сковороді сумішшю з яєць і сиру. Готувати на середньому вогні під закритою кришкою. Розкласти порційно на тарілки і подавати. Приємного апетиту!