Яичнца з помідорами настільки популярна у Вірменії і Туреччини , що кожна з країн вважає це блюдо мало не національним.
Покроковий рецепт
Помідори очистити від шкірки і нарізати кубиками. Для того, щоб помідори легко очистилися, можна облити їх окропом. Шкірка дуже легко почне сходити з овочів.
Нарізані помідори помістити в сковороду і тушкувати на повільному вогні. Додати до помідорів дрібно нарізані цибулю і перець.
Поки овочі тушатся їх потрібно посолити , поперчити і додати трохи каррі. Розбити три яйця в посуд.
Додати в збиті яйця щіпку соди , перемішати і залити яйцями помідори. Накрити кришкою і чекати готовності.
Яскравий і корисний сніданок готовий. Нагодувати можна цілу сім’ю. Приємного апетиту!